donderdag 5 februari 2009

Urban Legend of niet?

Ik heb vandaag een raar verhaal gehoord. Het gaat de ronde dat het waar is, maar voor mij lijkt het eerder een urban legend verhaaltje.

Het verhaal gaat als volgt:

De dochter van een vriendin van de moeder van mijn vriendin (amai, ben je nog mee) ging samen met een leeftijdsgenoot op stap.
De dag nadien had het meisje verschrikkelijk veel uitslag rond haar mond. Ze ging naar de arts, die nam er een cultuur van om te zien welke bacterie het was.
Enkele dagen later moest het meisje terug naar de huisarts voor de uitslag en deze was niet zo aangenaam. De uitslag bleek afkomstig te zijn van een bacterie dat enkel te vinden was op lijken.
De politie werd erbij gehaalt en het meisje moest vertellen wat ze die nacht allemaal gedaan had.
Ze had inderdaad staan kussen met een jongen. Deze had gevraagd of ze niet mee ging naar zijn appartement, maar dat had ze geweigerd.
De jongen had dan wel zijn gsmnummer gegeven.
De politie heeft het nummer opgezocht en zijn de jongen/man een bezoekje gaan brengen.
En wat blijkt???
In zijn appartement waren twee lijken aanwezig......

Het verhaal trekt sterk op een Urban Legend dat ik ken.

Is het waar of niet??? Wie zal het zeggen....

3 opmerkingen:

Kriss zei

Ik denk wel dat het waar is, want ik heb een collega wiens vrouw een vriendin heeft waarvan de tante een kuisvrouw heeft die ook op een ander adres gaat kuisen en waar de brouwer die op dat ander adres komt een dochter heeft die dit verhaal had opgevangen van een klasgenootje wiens moeder dit had gehoord op het werk waar haren baas dat toch als echt gebeurd aan de mensen verteld.

Of had ik dat nu uit andere bron?

sanne zei

Zal't gaan ja....

Geert en Inge zei

Toch wel een heel bizar verhaal hé!