zondag 27 april 2008

perfect weekend

Het was een zalig weekend, dat staat vast. Het weer was al een zeer positief. Dat is combinatie met onze plannen en het kon echt niet meer stuk.

Vrijdag zijn we naar de afrekeningfuif geweest van Stu Bru in Zwijndrecht. Een fuif op ne vrijdag na een werkweek is er soms teveel aan. Ook nu vertrokken we eigenlijk een beetje gelaten en met de gedachte om het niet te laat te maken. We hadden totaal geen verwachtingen. 
En je raadt het al zeker, het was een knalfuif. We zijn om 22u45 aangekomen en lagen om 4u30 in bed. Het deed deugd om nog eens goed te feesten en alles van je af te kunnen zetten.

Het begin van het weekend kon al niet meer stuk.

Zaterdag was het dan de lentepoets.
Om 9u uit mijn bed om alles klaar te maken.(heb toen wel even gevloekt op het late uur van thuiskomst) : tafels buiten zetten, garage beetje opruimen, van 5 broden croques maken voor de hongerigen, ....
Daar we de organisators waren, moesten we dit alles regelen, maar het was zeker de moeite.
Normaal begint de lentepoets om 14u tot 17u. Bij ons hebben de mensen voor de middag hun oprit proper gemaakt, om ze tegen 15u30 naar ons te komen om een lekker pintje, cola, koffie.... te drinken en te keuvelen met elkaar. 
De laatste personen zijn om 22u15 van onze oprit vertrokken, nadat het laatste pintje op was.
Zie ook foto'kes

      .
       
       
Missie volbracht

Op zondag weer om 9u uit ons bed uit om ons dan te begeven richting Borgerhout naar het waterbouwkundig labo, wat zeker de moeite waard was.
 
Om 12u30 hebben we ons begeven richting Hoboken om daar bij Elke een lekker pistoleteke en fokkiekoek te eten om dan daarna richting Brussel te trekken. (samen met Lieke en Elke)
Daar zijn we naar een tentoonstelling van Star Wars gaan kijken. Echte fans als mijn venteke vonden het leuk om te zien, voor mij was het iets te lang, maar ja...
Dan nog een terras gaan doen aan het atomium om daarna dan huiswaarts te keren en het weekend af te sluiten met een etentje bij de Chinees.

Voila, dat was ons weekend
Ik ben eigenlijk blij dat ik morgen een vrije dag heb om uit te rusten :-).

1 opmerking:

Anoniem zei

Zàààlige weekends he met zo'n weertje! Geniet van je vrije dag!

Groetjes,
Tabitha en Esli

http://our-ethiopian-flower.blogspot.com/