woensdag 27 februari 2008

vakantieperikkelen II

Ik ben vandaag te weten gekomen dat beide reisorganisaties met Iberia vliegen, dat kan dus geen punt zijn waarop we kiezen.

Daarstraks hebben we met ons twee eens nagegaan welke bezienswaardigheden de ene wel en de andere niet doet, ook dat heeft ons niet veel verdergeholpen, ze lopen beide bijna gelijk.

Wat we wel gaan laten meespelen is het aantal binnenlandse vluchten, bij het ene zijn dat er 4 en bij het andere 3. Ik zit er nu niet mee in om te vliegen, maar eerst 14u om daar te geraken en dan nog eens 4 vluchten van kortere tijd om dan terug 14u te vliegen om weer in Belgiëland te geraken is misschien toch een beetje veel van het goede.

Zondag is er in een hotel in Sint Niklaas een info-avond over een rondreis, we gaan eens horen en zullen dan ons hart volgen. Dat hebben we al meerdere keren gedaan en het voelt natuurlijk altijd het beste aan achteraf.

Ik hou jullie op de hoogte.

En dit is één van de reden waarom we zo ver willen vliegen: machu picchu, toch wel de moeite niet (voor ons toch).

1 opmerking:

Greet zei

toontuurmielHoi Sanne en Kriss,
Het zal sowieso een prachtige reis worden, welke touroperator je ook kiest ! Ik heb in een vorig leven nog bijna 10 jaar in een reisbureau gewerkt en heb toen het geluk gehad om een studiereis naar Peru te maken. Buiten 10-tallen hotelbezoeken (inspecties) mochten we af en toe ook een een mooie excursie maken ; Machu Picchu was er één van ; echt prachtig !
Groetjes,
Greet