dinsdag 8 januari 2008

ons vonnis

Zoals jullie allen al hebben kunnen lezen hebben we een positief vonnis.
Ons vonnis werd normaal geveld op 20/12.
Ik had zo gedacht dat we een week later of, door de feestdagen, de eerste week van januari ons vonnis thuis zouden krijgen zodat we alles eindelijk kunnen opsturen naar Kind en Gezin.
Vorige week nog steeds niets.
Kriss had vorige week vrijdag eens gebeld naar de rechtbank. Daar kreeg hij te horen dat ze het heel druk hebben en dat ons vonnis op haar bureau klaar lag. Ze hoopte dat ze het die dag nog buiten zou krijgen.
Voor hen is het natuurlijk maar een papier, maar voor ons wel zeer belangrijk.
Momenteel zit ik deze week in de les en mijn venteke is in ziekeverlof door zijn rug. Nu zouden we dus gemakkelijk naar de past kunnen om de brief te gaan halen. Voor mij is het gemakkelijk om enkele uren te "spijbelen" om op tijd thuis te zijn.
Het is nu dinsdag, elke dag rond de middag gaat er een sms van Brussel (school) naar Antwerpen om te horen of er al iets in de bus zit, maar neen hoor, nog steeds niet.
Morgen heb ik na de middag statistieken, een vak waar ik niet vroeger weg wil. Ik ken nog niets van statistieken, maar ik heb zo een idee dat statisch gezien de kans heel groot is dat hij er dan zal zijn.
Dan zal ik donderdag wel enkele uren vroeger stoppen moest het nodig zijn, dan hebben we onze Mr de filosoof (zie ouder bericht) en die ligt me toch niet zo.
Ik hoop echt dat het vonnis er deze week is.....
Laat ons bidden.... :-)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

We hopen mee! x

Anoniem zei

Wij bidden mee:).

Nicole