woensdag 2 januari 2008

2007-2008

Aan iedereen wens ik alvast een gelukkig 2008. Ik hoop dat iedereen leuk heeft kunnen vieren op de manier dat hij/zij wou.
Wij zijn, samen met 2 vrienden Elke en Lieke, lekker gaan eten naar wok en tandoor. Het was zalig lekker. Ook de wijn, die nogal vlug naar mijn hoofd steeg.
Om 0:00u was er natuurlijk een lekker glaaske sjampieter en de nodige wensen.
Een uurke later zijn we een fikse wandeling gaan doen van het Zuid naar de Grote markt. Deed wel deugd om even wat frisse lucht op te snuiven.
Daar gingen we naar Brasserie Appelmans. We stonden op de gastenlijst.
We voelden ons er geen van allen op ons gemak. En drinken, wel, dat was een probleem. Om de één of andere reden mochten we niet zelf bestellen aan den toog, maar enkel via de garcon. toch wel raar dat die man van de tafel naast ons met drinken kwam. Was hij dan een feestende garcon????
We hebben het nogal vlug voor bekeken gehouden en zijn toen richting Aalmoezenier gegaan.
Een plaats waar we meestal weggaan. Daar vonden we wel hetgeen we zochten, beetje de benen losgezwierd, iets gedronken en gelachen met de zatten onder het volk.
zo was er ene die het toch nie schoon vond dat ze zijne das moesten hebben en niet die van Kriss. Die van Kriss was nu toch wel veel schoner geknoopt dan die van hem zeker......
Rond 5u hielden we het voor bekeken en gingen terug richting Groenplaats om daar den tram te pakken.
Het viel redelijk mee. Alleen zijn er altijd zo van die mensen op den tram die hun hele leven tegen elkaar vertellen en dan nog liefst voor iedereen die op den tram zit.
Zo zijn we te weten gekomen dat die vrouw plots iemand terug zag die ze al lang niet meer gezien had. Bleek dit ne rijkswachter te zijn waar ze woont, Loenhout.
De Rijkswachter vroeg hoe het nu was afgelopen met heel die affaire met hare vent. Ze heeft die dus laten oppakken door de politie toen hij van zijn werk kwam.......
Toch wel lachwekkend hoe open sommige mensen zijn als ze gedronken hebben.
Eindelijk thuis aangekomen deed het zalig deugd dat we ons beddeke mochten opzoeken.
We zijn toch ook geen 18j meer zenne.

Al bij al was het een heel gezellige avond en heel leuk gezelschap.
Bij deze: Elke en Lieke, bedankt voor de avond.

2 opmerkingen:

lie zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
lie zei

Door een schrijffout in de vorige reactie ;-)

Jullie ook bedankt voor het fijne gezelschap! Het was een leuke (en lekkere) avond!