donderdag 26 maart 2009

Toch wel effe verschieten

Ik was daarjuist eens aan het kijken op de blogs van andere wachtende adoptieouders en kreeg het effe warm en koud tegelijk.
Zoals sommigen onder jullie wel weten, staan wij op de wachtlijst sinds 31 januari 2008. Het is zo goed als onmogelijk om juist te voorspellen wanneer er een toewijzing voor ons zou inzitten, maar gezien de voorbije maanden rekenen wij op een toewijzing in het najaar en afreizen in het voorjaar van 2010.

Nu was ik juist de blog aan het lezen van G & T en kwamen mijn haren recht omhoog.
Zij staan op de wachtlijst rond ongeveer dezelfde periode als wij en wachten op een baby meisje. Zij hebben blijkbaar reisplannen voor oktober en hadden een mail gestuurd naar ROH met de vraag of deze zonder problemen zouden kunnen doorgaan. ROH heeft hen gezegd dat ze de plannen best even staken omdat de kans erin zit dat ze tegen dan afreizen !!!!!! Dat wil zeggen dat ze rond juni een toewijzing kunnen verwachten.

Wetende dat het voor een meisje iets langer wachten is dan op een jongen, en dat wij momenteel op de 11de plaats staan voor een jongen en op de 20ste plaats staan voor een meisje was dit toch wel effe heel leuk om te lezen.

In mei zouden we beginnen met de kinderkamer in orde te maken. Een kamer hebben we al gekocht (schoon zenne). Seffens moeten we ons nog haasten met alles, ik hoop het eigenlijk.

Ik ga nu vlug wat werken voor school zodat al mijn werkjes af geraken en dat we misschien vlugger kunnen beginnen aan de kinderkamer.

Ik heb voor alle zekerheid ook een mail gestuurd naar ROH om te horen wat onze vooruitzichten zijn. Ik hou jullie op de hoogte.


!!! SPANNEND !!!

Geen opmerkingen: