dinsdag 30 september 2008

Het containerparkgebeuren

Zoals je in de vorige blog kon lezen, lagen er veel stukken kast in de garage.
Dat moest natuurlijk allemaal weg.

We reden onze auto op den oprit, plank één erin, tiens, het ging niet, de plank was te lang, of den auto te klein.
De oplossing was dan maar een camionetteke te gaan huren.

Hup naar "De Roeck" en terug met een bestelwagen.
Alles inladen en naar het containerpark om daar ales terug uit te laden.

Dat was toch de bedoeling. Daar aangekomen was het park toe: "Wegens een staking op 29/9 is vandaag het park gesloten" ????

Dan maar naar het park in Deurne. Daar hetzelfde bericht. Met dat verschil dat er veel mensen hun vuil al voor de poort hadden afgezet.
Ik keur dat niet goed, maar kan het wel begrijpen. Ook wij hadden speciaal een bestelwagentje gehuurd. Wie gaat ons dat terug betalen?

Dan maar naar het volgende idee (damn, ik ben toch een slimme vrouw), het containerpark bij mijn moeder in het dorp. Het waren dus plots kasten van Rene.
Gelukkig deden ze daar niet moeilijk, maar het is wel zo dat je in dat dorp moet betalen per kilo afval, dus 12,5 euro dokken.

Daar bleef het nog niet bij. Bij het terugbrengen van het camionetteke moesten we extra betalen omdat we boven de kilometers zaten die normaal in de prijs inbegrepen zitten.

Totaal: € 48 voor het vervoer, €12,5 voor het afval, totaal van € 60.5 om kasten weg te brengen. Normaal was het een kost van € 37 voor het camionetteke.

Stad Antwerpen, mag ik de rekening opsturen?

2 opmerkingen:

Kriss zei

Ik noteer: Kwatta krijgt eerste maanden minder zakgeld.

lie zei

Eens goed van u oren maken bij de ombudsdienst van de stad.. Het zal niet veel uithalen maar je voelt je wel iets beter achteraf ;o)