zondag 9 maart 2008

Ontspannen weekend

Het voorbije weekend hebben we het eens heel rustig gehouden, maar toch dingen ondernomen. Het was een goed evenwicht.
Ik was er echt aan toe.
ons weekend zag er als volgt uit:

* Vrijdagavond eerst nog een werk afgemaakt voor school om dan vervolgens gezellig met ons twee de zetel in te kruipen, donske over ons en naar een filmke gekeken ("man zoekt vrouw" voor degene die hem kennen).

* Zaterdag lekker lang in ons bed gelegen, we hadden eens geen wekker gezet. In de namiddag hebben we "Pasen" in de living gelaten. Daar ik nog niet zoveel paasspulletjes had, zijn we eerst naar de winkel gegaan en een beetje gaan kopen. Gaande van kleine eitjes om in de paasboom te hangen, tot leuke bloembollen.
De avond bestond uit een gezellig etentje samen met mijn schoonouders, schoonzus en haar gezin en dit ter ere van de verjaardag van mijn schoonvader. Het mag zeker gezegd worden, het was een zeer gezellige avond.

* Zondag zijn we op tijd opgestaan om dan eerst een beetje op te rommelen, te eten om ons dan te begeven richting stripbeurs (volledige verhaal kan je lezen bij mijn venteke op den blog: wat eten we morgen). In de namiddag zijn we weeral languit in de zetel gaan liggen (wat anders met dat slechte weer) om weer naar een film te kijken (the pianist) en dat samen met een lekker taske thee en cake.

Voor velen is dit een verschrikkelijk saai weekend, maar voor ons was het zalig.
En dat is hetgeen wat telt hé.

3 opmerkingen:

Kriss zei

Mmmmmmmmmmmmmmmmm, marmercake ...

lie zei

Doeme Kriss is me voor!?

@je zei

Nou, doe mij maar een chocoladecake hoor *kwijl*zever*kwijl*