dinsdag 4 maart 2008

lessen

Ik zit weer volop in mijn lesperiode momenteel: recht, gvo, wetgeving van het ziekenhuis, statistieken,....... Dat is een greep uit de lessen die we gisteren en vandaag hebben gekregen.

Vandaag moesten we heel de dag statistieken aanhoren, amai, nie voor te lachen. Ik zal het allemaal eens rustig moeten bekijken, want op dit moment is het nada, rien, nothing, ....

Volgende maand hebben we 3 residentiële dagen voor de boeg, we gaan met de klas 3 dagen logeren in Drongen, in de abdij. Wat er daar precies van ons verwacht wordt, weet nog niemand niet, maar we zijn precies echte schoolgaande jeugd. Zo hebben we al een briefke laten doorgaan waarop we moesten schrijven wat we daar graag zouden willen. In mijn schooltijd (heel lang geleden) zouden daar zaken opstaan als pintjes en chips... Nu is het vergelijkbaar, maar in "volwassenen" versie: kaas, wijn, trappist, cava,.....

En ik mag ook voluit toegeven dat ik vandaag echt wel hoor bij de schoolgaande "jeugd"hoor: ben opgestaan met een ferme puist op mijn kin: jeugdacné misschien????

3 opmerkingen:

Greet zei

Nee, nee, Sanne ! Dat is "zwangerschapsacne" :-). Ook bij een adoptiezwangerschap hoort dat erbij enne ... ik kan ervan meespreken ;-). Een zonnebankkuurtje al geprobeerd ?
Liefs,
Greet
p.s. Nog bedankt voor de lieve berichtjes die je altijd stuurt, dat doet me echt veel plezier hoor.

@je zei

Die puist hè... Das gewoon uwe neus ;-)

lie zei

mmmMmm abdijkaas