dinsdag 11 november 2008

Voorbereidingen winterdrink

Op 6 december gaan we weer eens gezellig feesten hier in de straat, we gaan een heuse winterdrink organiseren.
Zoals sommigen misschien wel weten hebben wij vorig jaar een opritdrink gegeven als kennismaking met de buren. De buren vonden het blijkbaar zeer goed georganiseerd, want er werd ons gevraagd of wij niet de organiserende partij wilden worden van de straat. Waarom niet hé.

Dus gaan we nu een winterdrink geven. We zien het wel een beetje groter dan andere jaren, omdat we nu een beetje centjes in de kas willen krijgen om er volgend jaar een BBQ mee te geven.

Er zijn natuurlijk wel enkele problemen voor ons als nieuwkomer.
Wij weten eigenlijk niet hoe het andere keren georganiseerd is en wat we allemaal van materiaal hebben....
Als we het vragen, dan weten we het wel hé. Maar, we hebben bv een tent, de zijstukken liggen bij den ene, de buizen bij den andere, maar een zijstuk is stuk, geen probleem, kopen wel een ander..... Een geluk dat we het allemaal vragen hé.

"vorige keren hebben we het zo gedaan en dat ging goed" is een uitspraak dat we al enkele keren hebben gehoord. Wij passen ons wel aan, maar het grappige in heel de situatie is dat wij het moeten/willen organiseren, maar zij weten beter hoe het moet.
Nou, hoe moet dat dan?

Maar ik weet zeker dat alles op zijn pootjes terecht zal komen en dat het weer een zeer leuke avond zal worden.

Wie zin heeft, is welkom in de Markiezenhof te Merksem op 6 december vanaf 18u om gezellig te tetteren, jeneverke, chocomelk, gluhwein te drinken, lekkere verse soep, hamburger of sateeke te eten,.....

1 opmerking:

Kriss zei

wij zoeken voor ons straatfeest, bij wijze van animatie, nog een topless paaldanseres. Iemand?